Nov 17, 2013

Perwoll Fashion.hr Show - 4th day

I zadnji dan Fashion.hr-a je bio zanimljiv! Pogledajmo:
And the last day of Fashion.hr show was interesting! Let's look:

1. Branka Donassy
Konceptualna revija koja mi se i nije baš svidjela, pošto nijedan komad nije nosiv.


2. Pavla Aleksić
Jednostavno i opušteno glavne su karakteristike ove revije. A pošto mi se siva boja jako sviđa, ovo mi je bio melem za oči!







slike preuzete: link

3. Silvio Ivkić a.k.a Coded Edge
Crna boja stavlja karakter u prvi plan, a dizajner se u ovoj kolekciji još poigrava pogledom na golu kožu u vidu izreza te transparentnih materijala.Vrlo zanimljiva kolekcija u kojoj se lako mogu naći komadi nosivi u svakodnevnim prilikama.





slike preuzete: link

4. Marija Kulušić
U centar su stavljene koktel haljine nadahnute arhitekturom. Marija kreira za žene koje vole minimalizam, ali tako da svojim kreacijama dodaje geometrijske elemente. Kaputi lako mogu biti komadi sezone koji će svakoj kombinaciji biti "točka na i".


slike preuzete: link

5. Ivica Klarić a.k.a. IK Studio
Muškarac ostaje elegantan, ali i moderan te casual. Hlače koje podsjećaju na trenirku postaju pravi gradski komadi u kombinaciji sa sakoima, dok su tu i višebojne varijante za sve one koji ne vole tipična elegantna izdanja.







slike preuzete: link

6. Robert Sever
Kolekciju "Chic Nouveau" činile su raskošne večernje haljine koje su mamile uzdahe te hlače i bermude visokog struka uz print bluze. Styling razrađen do samih detalja, sve lookove upotpunjavale su ogrlice, narukvice i broševi za kojima ćemo svi venuti. Dok je ženska kolekcija imala prizvuk retra, muškom su vladali jeans i print košulje. 

















slike preuzete: link



Ciao belle! :*



No comments: