Nov 10, 2013

Perwoll Fashion.hr Show - 3rd day

Treća večer Fashion.hr-a ponudila nam je slijedeće:
Third Fashion.hr evening gave us interesting combinations: 

1. Ana Maria Ricov
Slojevitost, jednostavna i čista forma te jaki kontrasti, a upotpunjeno metalnim nakitom koji potpisuje akademski kipar Silvio Hrnčir, S.H.Art. Prevladavaju crna, tamno plava te bež boja.












slike preuzete: link


2. Aleksandar Žarevac
Ženstvena kolekcija u kojoj se ističu večernje haljine, suknje i topovi s dozom seksipila te prozirnim detaljima, sve u crvenoj i bijeloj varijanti. Favorit!








slike preuzete: link


3. 2B Boris Banović
Premijerno prikazana urbana kolekcija s dnevnim i večernjim varijantama namijenjenim suvremenom muškarcu te upotpunjena odabranim modelima sportske obuće DNA®.




slike preuzete: link

4. Morana Krklec
Inspirirana prirodnim prozračnim materijalima koji uglavnom prate siluetu. Kolekcijom dominiraju zemljani tonovi, posebno se ističu komadi u kobalt plavoj boji, a upotpunjuje je zanimljivi nakit mlade dizajnerice Ivane Denoble.





slike preuzete: link

5. Ivica Skoko
U suradnji s poznatim make-up brandom Illamasqua predstavljena je glamurozna kolekcija Diva kojom dominiraju senzualne haljine izrađene od najfinijih materijala uz dodatak trodimenzionalne čipke i raznih aplikacija.













slike preuzete: link


6. eNVy Room
Revijom rađena u suradnji s beauty brandom Dove. Vjeko Franetović i Nikica Ivančević prikazali su ultraženstvenu kolekciju. Damska silueta sa daškom retro elegancije uz naglašeni kolorit. U sklopu revije predstavljene su ekskluzivne pismo torbica inspirirane originalnom Dove reklamom iz davne 1962. godine, točnije iz razdoblja pop arta. Predivno, predivno i predivno!


















slike preuzete: link



Što vam se najviše sviđa?
What's your favourite?


Ciao belle! :*



No comments: