Jul 7, 2013

Navy! / New in

U zadnje vrijeme nemam vremena za blog. U biti, nemam vremena za ništa. Toliko toga se izdogađalo. Jedna od tih stvari je i skorašnje diplomiranje, a stres i strka oko dovršavanja pisanja i cijele organizacije su veliki tako da sam bila samo na to usmjerena. Ipak sam stigla, tu i tamo, u pauzi otići šopingirati pogotovo sada kada su počela sniženja. Ono što slijed je kratki prikaz ulovljenih komada :)
p.s. Da - fotkano je na krevetu. Ne - nisam još nosila cipele tako da su one čiste, a posteljina je ionako kasnije završila u mašini ;)

-----------------

Lately I don't have time to blog. In fact, I don't have time for anything. So many things had happened. One of these things is preparation for graduation, and the stress and commotion around finishing writing thesis and the organization of celebration are so big, so I was just focused on it. Yet I managed, here and there, to go shopping, especially now when sales started. What follows is a brief overview of captured pieces :) 
p.s. Yes - photos taken on my bed. No - I haven't worn shoes so they are clean, although the linen later ended up in the machine wash ;)




Dress - Zara - on sale now!!
Shoes - Zara - on sale now!!
Sandals - SpalatinaBio



Pants - Zara - on sale now!!


Bag for my HTC phone - Borovo

Naprosto sam oduševljena s ovom zaštitnom torbicom za mobitel! U Borovu je rade od starih kožnih cipela i torbi. Ekološka osviještenost na razini :)
This bag is absolutely great! They are making them from old leather shoes and bags!! I love ecology awareness.


Dress - mojekrpice.hr


Necklace and bracelet - Accessorize - on sale now!!


Jeste nešto kupile na sniženjima?! Pišite!
Have you grabbed something at sales?! Write me!


Ciao belle! :*


No comments: