Nov 12, 2012

VW Beetle Fender Edition / Car Post

Volkswagen je suradnju s Fenderom - jednim od vodećih svjetskih glazbenih proizvođača instrumenata, najpoznatiji po svojim gitarama koje je na primjer koristio i Jimi Hendrix - službeno započeo u SAD-u s novim premium zvučnim sustavom u Jetta GLI. U Europi je, međutim, Buba prvi automobil koji ima ovaj high-end audio sustav, a kako bi proslavili, Volkswagen je stvorio ovaj posebni Beetle Fender Edition koji je svoju službenu premijeru imao na sajmu automobila u Leipzigu. 

Tehnički podaci ukratko (koji će zasigurno više oduševiti dečke nego cure). Buba je opremljena Volkswagenovim 2,0-litarskim turbo četverocilindričnim TSI motorom od 200KS. Standardni vanjski izgled uključuje 18-inčne "Disc" aluminijske naplatke, Bi-Xenon prednja svjetla, crnu metalik boju i Fenderov logo. Komandna ploča napravljena je u određenom "sunburst" tonu koji podsjeća na boju Fenderovih gitara. Ne, to nije drvo, ali sigurno izgleda kao da bi moglo biti.

Vrhunac ovog posebnog izdanja Bube je "Fender Premium Audio System", sustav koji uključuje 10-kanalno pojačalo snage 400W, devet zvučnika promjera do 20cm i BassmanTM Subwoofer.

I ne, sjajna, nova rock gitara nije uključena u opremu automobila, iako se nitko ne bi bunio da ju dobije na poklon. ;)

Obožavam aute, a još više volim kad ti isti auti imaju odličan audio sustav. Tako da, kad bi imala novce, ovaj auto bi bio moj izbor. Prava rockerska Buba! :)


Izvor slika: Net Car Show


Da li vam se sviđa? Koji je vaš auto iz snova?


Ciao belle/belli! :*


No comments: