Jan 27, 2013

It was cold and snowy day / Outfit

Pred nekih 10 dana u Zagrebu je padao, padao i padao snijeg. Nikada nisam doživjela da toliko snijega može pasti kroz jedan dan, a kamoli kroz sedam dana. Nikad. Ali eto, za sve postoji prvi put. Sljedeće dvije kombinacije su upravo iz tih snježnih dana, kad mi je glavna briga bila da se ne smrznem i da ne padnem na guzicu! Tako da možda ovo neće biti najzanimljivije kombinacije, ali su barem najtoplije i najudobnije :) Zadnjih dana sam uglavnom doma jer ispiti počinju pa van izlazim samo kad moram - čitaj kao - kad moram kupovati prehrambene namirnice :)

Unaprijed se ispričavam zbog loših fotki, sve je snimljeno sa kamerom mobitela koja je svakim danom sve lošije kvalitete (očito mu prolazi vrijeme). Probala sam malo poboljšati sa kontrastiranjem. Digitalni fotić ne nosim sa sobom u Zagreb (doduše ni sa kvalitetom tih fotki nisam skoro nikad zadovoljna). Tako da se u biti nadam da ću uskoro nabavit pravi pravcati fotoaparat... A do tada, keep calm and look at lame photo quality :)

Stav vojnika? :)


 Traperice - Mango, Amisu
Vesta - vintage
Majica - Zara
Šal - H&M
Kapa - Grand Bazaar u Istanbulu <3
Ogrlica - poklon od frendice
Čižme - Timberland


I za kraj par fotkica snježnog Zagreba.





Je li i vama hladno? :)


Ciao belle! :*


Jan 17, 2013

eNVy room weddings 2012./2013.

eNVy room je u posljednjih godinu dana objavio dvije prebožanstvene kolekcije vjenčanica! I ne znam zašto do sad nisam napravila post o tome, ali evo sad ispravljam tu grešku. U obje je kampanje svoj obol dao izvrsni fotograf Šime Eškinja. 

Drage cure uživajte!

Kolekcija 2012.









moj favorit!


moj favorit!


Kolekcija 2013.
Modeli: Ana Maria Cajner i glumac Rade Radolović 
Šminka: Sanja Agić 

Frizura: Draška Topić i Irena Ružić
Styling: Lea Krpan 
Lokacija: Hotel Esplanade Zagreb


moj favorit!





moj favorit!






Prekrasne, zar ne? :)


Ciao belle! :*





Jan 9, 2013

Socks!

Čarape! Tako svakodnevni komad odjeće kojeg lako zaboravimo i zanemarimo. Tako sam odlučila napraviti post sa fotkama čarapa koje sam u zadnje vrijeme što kupila što dobila na poklon. I u biti kad malo bolje razmislim obožavam čarape i traženje dezena koji mi se najviše sviđa. Ah te male radosti! :)










Čarape - H&M, Calzedonia


Ciao belle! :*