Jun 5, 2012

My precious!

Neki dan sam lutala bespućima fejsa i netko je od mojih frendova/poznanika lajkao ovu stranicu Made By Maja. Moja znatiželja je uvijek jača od mene, pogotovo kada je u pitanju nakit pa sam skoknula bacit oko. I kao samo ću kratko vidjet šta ima... ALI! Morala sam sve pogledati. I za svaki novi album koji sam otvorila mogao se čuti uzdah "Wow! I ja bi to!" :)

I tako sam popustila sama sebi i svojoj mantri "ovaj mjesec neću više ništa kupiti" i kontaktirala Maju. Brzi dogovori oko plaćanja i nalaženja... Voila! It's mine! My precious!



Kao što vidite, izbor je pao na ovaj preslasni i osvježavajući prsten. Ima ih stvarno puno u ponudi, a može ih izraditi i prema vašim željama. Od ostalog nakita mogu se naći bow earringskeyboard jewelry i lego jewelry. Sve jako fora, kreativno i svakako vrijedi baciti pogled!

Tu mojem kićenju nije došao kraj! :)
Dečko je na par dana bio kod mene u posjeti i lutajući zagrebačkim ulicama, koje su baš bile krcate zbog održavanja Cest is d'Best festivala ulične umjetnosti, zastali smo pored jednog improviziranog štanda gdje su nas oduševili privjesci i naušnice različitih oblika, likova i boja. I kad je dragi vidio da mi se okice cakle odmah je odlučio pokloniti mi nešto po mom izboru.


Definitivno najcool naušnice ikad! Pretpostavljam da su rađene od fimo mase, u središtu imaju nekakav crni kamenčić/staklo i iako sam se bojala da će možda biti teške, one to uopće nisu. 



A da li i vi kupujete od random prodavača na ulici i naručujete handmade nakit s ineterneta?
Podijelite iskustva :)


Ciao belle! :*