May 28, 2012

Salmon&Garfunkel / Nailpolish

Simon & Garfunkel - The Sound of Silence

Pozdrav!

Prva tema - Lakovi za nokte :)
Moja kolekcija broji sigurno 20+ lakova. Možda je nekima to malo, ali za mene je to puno. Ne radim neke art manikure, jednostavno nisam spretna u vezi toga, uz faks nemam baš vremena smišljati nove kreacije za nokte, a i pošto sam dosta vremena u labosima razne supstancije koje prolaze preko mojih ruku i konstantno pranje uništile bi sav taj trud u roku od dok si rekao keks.

Prošli tjedan je u Kozmo drogerijama bila ona famozna srijeda sa 30% popusta na sve lakove za notke i to je dakako trebalo iskoristiti. Nisam imala neku posebnu želju, jednostavno ako mi se nešto svidi i još je na popustu - kupit ću! Tako sam za 14kn kupila Catrice Ultimate Nail Lacquer broj 830 ili simpatičnog naziva Salmon & Garfunkel. Lak je predivne breskvaste/narančaste boje i iako imam već jedan narančasti lak ovaj je puno nježniji. Baš je osvježavajući, proljetno/ljetni te uz takve lepršave i vesele kombinacije najbolje ide. Preko njega sam stavila, također jučer kupljen, Essence Studio Nails better than gel nails top sealer za kojeg sam čula same pohvale. On mi je bio želja već duže vrijeme, i iako inače Essence proizvodi nisu skupi, jučer je uz popust bio 16kn što mom studentskom novčaniku itekako paše. Kao bazu koristim Essence nail art protecting base coat. Naime dok je nisam koristila, nokti bi "upili" boju, nakon skidanja laka bili žućkasti i sve skupa je loše izgledalo, dok se nisam opametila i investirala u bazu.
Fotke koje slijede nisu baš najreprezentativnije jer fotkam mobitelom. Notke sam skratila jer mi je gadno pukao nokat na palcu, a i u procesu sam priprema rokova pa mi duži notki smetaju.

slikano bez blica
  
slikano sa blicem
       

Da li vam se sviđa? Koje su trenutno vama najomiljenije boje?


Ciao belle! :*